Diderik Haug har betydd svært mye for den praktiske implementeringen av BIM i byggenæringen og ikke minst hatt stor betydning for anerkjennelsen av BIM-teknikerens kompetanse. Uten engasjementet hans rundt dette hadde næringen ikke kommet dit vi er, og mange av de gode BIM og digitaliserings tiltakene vi har sett de siste 10 årene hadde uteblitt. 

“Diderik Haug har fra starten av BIM-tekniker-studiet på Fagskolen i Oslo vært vår høye beskytter og inspirator.” -Ingolf Sundfør, Teamleder Fagskolen i Oslo

Harald Onarheim som er styremedlem i BIMfag tok opp i styret at Diderik burde skjenkes et æresmedlemsskap i BIMfag. Dette ble raskt enstemming vedtatt og han kan nå utsmykke seg med ny tittel “Æresmedlem i BIMfag”, eller “Honorary member of BIMfag” om du vil!!

Det følger også med noen BIMfag effekter, en musematte og en thermokopp, og så en «Monkey sholder-Wiskey” fra Harald som du kan lene deg på (eller ha i thermokoppen) nå som du kan gå i både t-skjorte og shorts på jobb:)

Vi ønsker Diderik lykke til med alt du skal fremover, og så håper vi at å se deg på flere BIMfag aktiviteter!