Sammen med NTNU, OsloMet, BIMFag og med hovedinnleder fra Københavns Erhvervsakademi (KEA) ønsker Fagskolen Oslo Akershus velkommen til et studentseminar med fokus på Bygnings Informasjon Modellering (BIM) og bærekraft.


Formålet med seminaret er å gi studenter på fagskoler, høgskoler og universiteter en introduksjon til hvordan BIM anvendes i dagens byggebransje. Seminaret vil ha et særlig fokus på bærekraft og BIM. Dette er et seminar for deg som vil vite mer om BIM, og som kanskje vurderer om BIM er noe du vil bruke ditt videre studie på.


I forbindelse med seminaret vil det også være et fagtorg. Her vil aktuelle bedrifter vise ulike løsninger og teknologi knyttet til BIM. Fagtorget vil gi deg som student mulighet til å knytte kontakt med noen av bransjens fremste aktører inn bruk av BIM.


Etter seminaret vil det også være mulighet til en mer uformell samling i skybaren på Hotell33.

Påmelding og registrering kan gjøres i programmet nedenfor:

Påmelding for bedrifter som ønsker stand her!