Fagtreff – Datavisualisering i tre delerVisualisering av data er i vinden, og det har BIMfag fått med seg.
Derfor inviterer vi til en ny og litt annerledes form for fagtreff i tre deler.Er du nysgjerrig på hvordan Sykehusbygg eller Statsbygg håndterer flere tusen rom med tilhørende egenskaper og kobler dette mot PowerBI via dRofus og Solibri? Hvordan ArcGIS benyttes til visualisering? Eller hvordan ditt prosjekt får kontroll på MMI-nivåer i fagmodellene?Da bør du klikke deg inn og melde deg på ett, to eller alle tre fagtreffene. Lenker sendes på mail til betalende medlemmer i BIMfag.

Fagtreff – Datavisualisering del 1
Tid: 2020/09/10, kl. 17:00-18:00
Sted: ZOOM-lenkeDaniel Gomsrud fra Statsbygg kommer for å fortelle om deres erfaringer med PowerBI, ITO’er og Solibri Autorun, dRofus, vCAD mm.Vel møtt til første del.

Fagtreff – Datavisualisering del 2
Tid: 2020/09/17, kl. 17:00-18:00
Sted: ZOOM-lenkeSweco viser frem hvordan de har jobbet med dashboards i PowerBI for å holde oversikt på MMI-nivåer opp imot prosjekteringsfremdrift. AF Gruppen kommer også for å vise noen av sine resultater og for å fortelle om deres erfaringer med datavisualisering fra entreprenørsiden.

Fagtreff – Datavisualisering del 3
Tid: 2020/09/24, kl. 17:00-18:00
Sted: ZOOM-lenkeHåvard Hytten fra Sykehusbygg viser oss hvordan de har koblet dRofus mot datavisualiseringsverktøy. I tillegg skal vi se på et annet verktøy som kanskje ikke er så kjent for alle – nemlig ArcGIS.